X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un proiect-pilot va fi implementat în domeniul muncii și protecției sociale

11 feb. 15:00   Societate
2513 0

Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) și alte cinci instituții din subordinea ministerului au semnat un acord de colaborare în vederea pilotării mecanismului de prestare a serviciilor în domeniul muncii și protecției sociale după principiul Ghișeului unic.

Deschiderea proiectului-pilot va avea loc în data de 12 februarie curent, iar pilotarea Ghişeului unic se va realiza în cadrul Casei Teritoriale de Asigurări Sociale din secturul Botanica la capitalei, notează Noi.md.

Astfel, în cadrul Ghişeului unic vor fi prestate, pe lîngă serviciile CNAS, şi serviciile de către instituţiile subordonate Ministerului Muncii și Protecției Sociale: Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, Consiliul National pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare, Agenția Teritorială de Asistența Socială Centru și Inspectoratul de Stat al Muncii.

„Această inițiativă se înscrie în eforturile de digitalizare a serviciilor publice pentru a le face mai accesibile cetățenilor”, a menționat minsitrul Muncii și Protecției Sociale Alexei Buzu.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?