COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un medic din Cimișlia, diagnosticat cu Covid-19, a decedat

Un alt lucrător medical a fost răpus în urma complicațiilor provocate de Covid-19. Este vorba despre Iacob Păpușoi, în vîrstă de 66 de ani, care a activa la Spitalul Raional Cimișlia.

Acesta a decedat la o săptămînă după ce soția sa a fost răpusă de virus.

Anunțul a fost făcut de către adminstrația instituției medicale, într-o postare pe rețele de socializare, scrie unimedia.info.

„Cu profundă tristețe aducem vestea despre trecerea în neființă a fostului coleg-medic Iacob Papușoi, care la vîrsta de 66 ani a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Aducem condoleanțe familiei, rudelor și celor apropiați în legătura cu dramatica soarta a familiei. Exprimăm cele mai frumoase amintiri și respect pentru activitatea de peste 40 ani în sistemul medical din raion a medicului Papușoi Iacob. Dumnezeu sa-l odihneasca in lumea celor drepti. Colectivul IMSP spitalul raional Cimislia”, se arată în mesaj.

Ministerul Sănătății deocamdată nu a confirmat decesul medicului.


Duminică soția lui Iacob Păpușoi, doctoriță de 65 de ani, angajată în calitate de medic imagist la spitalul raional Cimișlia, a decedat din cauza noului coronavirus. Anunțul a fost făcut de instituția medicală unde a activat, care a transmis și un mesaj de condoleanțe familiei sale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load