X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Un gimnaziu din Ialoveni a fost numit în cinstea unui fost deputat

29 ian. 07:10   Societate
1913 0

Gimnaziul din satul Malcoci, raionul Ialoveni a fost numit în cinstea fostului deputat, președinte al PLDM, Tudor Deliu. La data de 25 ianuarie Consiliul raional a decis în unanimitate de voturi pentru finalizarea procedurii.

„Consiliul raional Ialoveni a decis în unanimitate de voturi pentru finalizarea procedurii de numire a Gimnaziului din satul Malcoci în numele domnului Tudor Deliu, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Din numele grupului de inițiativă mulțumim tuturor instituțiilor implicate, Doamnei Președinte a raionului Ialoveni, Natalia Eremia, Domnului Primar al sat. Malcoci, Mihai Ermurachi, Domnului Leonid Chiril, Consilier local al sat. Malcoci, Domnului Secretar al Consiliului local Malcoci, Boboc Gheorghe, Doamnei Director a Instituției de învățămînt, Mariana Covali, Consiliului raional Ialoveni, Consiliului local Malcoci, pentru contribuția în realizarea acestui deziderat venit din partea comunității.

Domnul Tudor DELIU merită apreciat la justa valoare! Sǎ trăim să-l pomenim!”, a menționat pe Facebook unul dintre membrii grupului de inițiativă.

Tudor Deliu, fost deputat și președinte al PLDM.

0
0
0
2
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?