X 

Un conațional a rămas fără automobil, după ce s-a aflat că mașina era căutată prin interpol

14 aug. 10:45   Societate
4234 0

Un automobil a fost ridicat în punctul de trecere a frontierei Leușeni pe motiv că era dat în urmărire internațională. Proprietarul mașinii nu ar fi cunoscut acest fapt, precizînd polițiștilor de frontieră că achiziționase automobilul într-un salon auto din Chișinău.

La sfîrșitul săptămînii trecute, pentru formalitățile de control pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat un conațional de 47 de ani. Acesta conducea un înmatriculat în Republica Moldova. În cadrul verificării actelor pentru automobil și procesării informației în baza de date a fost semnalat INTERPOL. Mijlocul de transport era anunțat în căutare de către autoritățile din Austria, din luna noiembrie 2022, informație confirmată de către Direcția Cooperare Polițienească Internațională a IGP.

În declarații, șoferul a relatat că intrase în posesia mașinii în toamna anului 2021, procurînd-o într-un salon auto din Chișinău, fapt ce nu poate explica căutarea acesteia prin INTERPOL.

Pînă la încheierea cercetărilor și luarea unei decizii legale, autoturismul a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Leușeni.

vest

0
1
1
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?