TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un bărbat și o femeie reținuți de procurori

Au ajuns pe mîna oamenilor legii pentru că ar fi determinat două tinere din Moldova să practice prostituția în Germania.

Este vorba despre o femeie din țara noastră și un bărbat din România, membri ai unei grupări infracționale. Ei au fost de reținuți pentru 72 de ore, transmite NOI.md cu referire la agora.md.

În urma acțiunilor de investigații a fost stabilit faptul că suspecţii determinau tinere din Moldova să practice prostituția în străinătate. Aceștia aveau următorul mod de acționare: după identificarea fetelor, organizau deplasarea acestora la Berlin, unde le și cazau. Ulterior, acestea urmau să acorde servicii sexuale diferitor persoane contra sumei de 50 de euro pentru o oră.

Astfel, în luna noiembrie curent, suspecții se aflau în municipiul Chișinău, unde au recrutat două tinere din Moldova cu vîrsta de 23 și 27 ani, pentru care urmau să organizeze transportarea în orașul Berlin.

Suspecții au fost reținuți pe traseul Chișinău-Leușeni, în timp ce transportau tinerele cu automobilul personal.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza infracțiunii de proxenetism, care se pedepsește cu închisoare de la 4 la 7 ani.

La această etapă, femeia și bărbatul, care au vîrsta de 28 ani ambii, se află în custodia poliției pe un termen de 72 de ore. Sub conducerea PCCOCS, oamenii legii continuă măsurile speciale de investigații, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și a persoanelor implicate în acest caz.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load