X 
Transnistria stiri: 1346
Eurovision stiri: 498

Un bărbat din capitală, șantajat și amenințat cu moartea

24 mar. 2021,, 16:41   Societate
1994 1

Acțiunile de șantaj și amenințări cu răfuială fizică comise de doi bărbați au ajuns în vizorul poliției.

Suspecții, în vîrstă de 39 și, respectiv 50 de ani, ar fi deposedat un bărbat de actele de identitate, apoi, pentru o datorie inventată, prin aplicarea violenței și amenințare cu moartea, estorcau cîte 300 de euro de la victimă.

Unul dintre bănuiți este administrator al unei companii de taxi din mun. Chișinău, iar altul activează în calitate de taximetrist, anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni.

La începutul lunii martie, un bărbat în vîrstă de 36 de ani, a sesizat polițiștii despre faptele întreprinse de cei doi bănuiți. Victima a declarat că, suspecții ar fi inventat un motiv de datorie la rezilierea contractului de muncă, pentru deteriorarea unuia din automobilele companiei. Mai mult, suspecții se duceau acasă la victimă la diferite ore, unde prin amenințări cu moartea și răfuială fizică asupra familiei, cereau suma de 300 de euro.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, la 23 martie, unul dintre suspecți a fost reținut în flagrant după ce ar fi primit suma pretinsă. În urma percheziției corporale, banii au fost ridicați. La scut timp a fost reținut și cel de-al doilea suspect.


Acțiunile de reținere s-au desfășurat cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”.

Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 5 la 7 ani și amendă de la 42 500 la 67 500 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?