X 
Arşiţa stiri: 186
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1457

Prima versiune a poliției R. Moldova în legătură cu crima din capitală

10 iul. 13:33   Societate
7145 0

Cu referire la omorul comis astăzi în sectorul Rîșcani al capitalei, Poliția R. Moldova examinează versiunea unei reglări de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a acestuia pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar, anunță Noi.md

Potrivit poliției, bărbatul de 41 de ani care a fost ucis este de origine turcă și făcea parte dintr-o grupare criminală.

"Acesta a fost anunțat pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei. Acesta nu a fost extrădat pînă acum, deoarece a depus cerere de azil. Acum doi ani i-a fost refuzată procedura de azil, dar pînă la moment nu există o decizie definitivă a instanței de judecată pe acest caz. Mai mult, acesta a fost plasat în arest, cu ulterioara extrădare, dar a fost eliberat din arest în urma deciziei instanței de judecată," anunță poliția R. Moldova.

Noi.md amintește că un cetățean străin a fost omorît astăzi în sectorul Rîșcani al capitalei, de către un bărbat care a efectuat cîteva împușcături din mers, pe trotinetă, în direcția victimei.

Ulterior, organele de drept au cerut ajutorul cetățenilor pentru identificarea bărbatului care a comis crima.

5
2
1
18
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав