X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Un ansamblu de copii a cîștigat un concurs din Bulgaria

1 sep. 2023,, 20:30   Societate
3233 0

Ansamblul de copii „Voiniceasca” din Telenești, care au devenit virali pe rețelele de socializare cu o bătută încinsă pe o plajă din Bulgaria, au cîștigat concursul organizat în orașul Nessebar.

Aceștia au concurat cu dansatori din Georgia, Ucraina și Bulgaria. Filmulețul lor cu dansul pe plajă a adunat mii de vizualizări și comentarii de susținere.

Copiii au rupt scena concursului cu bătuta lor, care face parte dintr-o suită de dansuri populare. Înainte de concurs au făcut repetiții chiar pe străzile din Bulgaria, atrăgînd privirile trecătorilor, transmite noi.md cu referire la tv8.md.

„Festivalul-Concurs Internațional din Bulgaria 2023 a fost încheiat cu succes. Moldova s-a plasat pe locul I și a obținut cele mai călduroase și sincere aplauze. A rămas în spate o săptămînă plină de amuzament și emoții pozitive, dar în același timp oboseală într-un drum lung, la repetițiile, filmările și concertele petrecute in călduri imense. Dar cel mai important că s-a obținut un rezultat și sîntem mîndri de această frumoasă experiență”, au scris dansatorii pe pagina lor de Facebook.


9
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?