Criza energetică stiri: 1777
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 425

Umorul inteligent aduce succes tinerilor moldoveni peste hotare

18 mar. 10:15   Societate
1242 0

La Chișinău a avut loc o întîlnire cu Olga Gulceak, comediantă de stand-up, originară din Bender, și membră a echipei KVN "Без баб" în liga superioară a KVN sezonul 2023.

La discuția cu ea la Centrul Rus de Știință și Cultură din Chișinău au participat nu numai amatorii emisiunii KVN de pe Pervîi Canal, ci și reprezentanți ai mișcării KVN din diferite regiuni ale Moldovei.

Olga Gulceak a povestit nu numai despre drumul ei creativ, dar și a dat sfaturi tinerilor despre cum să-și depășească emoțiile pe scenă.

Conversației s-a alăturat și Ivan Olșanski, originar din Soroca, autorul Comedy Club de pe TNT și Campionul Ligi Superioare în componența echipei KVN ”Имени меня” (orașul Korolev), care a fost oaspetele Centrului Rus pentru Știință și Cultură din Chișinău pe 14 februarie.

Olga Gulceak a rămas în memoria publicului larg prin prestația sa de succes în proiectul rusesc de televiziune Comedy Battle la TNT.


În cel de-al 12-lea sezon al emisiunii umoristice, comedianta stand-up a ajuns în finală, impresionînd prin umorul ei inteligent. Iar în 2023, în componența echipei KVN "Без баб" a participat cu succes în Liga Superioară a KVN, ajungînd în ¼ de finală al acestui sezon.

0
1
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий