X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Moldovenii continuă să cucerească Liga KVN

15 mar. 2023,, 17:00   Societate
2601 0

Pe 16 martie, la Chișinău, va avea loc întîlnirea cu comediantul stand-up și membra echipei KVN "Без баб" (Moscova), moldoveanca originară din Bender, Olga Gulceak.

La evenimentul organizat de Centrul Rus pentru Știință și Cultură sînt invitați reprezentanții mișcării de tineret KVN din Republica Moldova și amatorii acestei emisiuni de comedie.

Olga Gulceak s-a născut pe 19 iunie 2000 în orașul Bender. La vîrsta de 17 ani, datorită cotei gratuite a Guvernului Federației Ruse, a intrat la Universitatea Pedagogică de Stat din Moscova (specialitate – Filologie aplicată). Încă din anii de școală a început să participe la KVN, dar a obținut primul ei mare succes în stand-up.

În 2022, Olga Gulceak a devenit finalista celui de-al 12-lea sezon al show-ului "Comedy Battle" de la TNT. Ea a rămas în memoria publicului TV prin umorul ei deosebit "filologic" cu utilizarea în monologurile sale a jocurilor de cuvinte.

În 2023, în cadrul echipei KVN "Без баб" a primit bilet în Liga Superioară. În 1/8 de finală, echipa a ocupat locul 3 și a ajuns în sferturile de finală al Sezonului-2023.


Konstantin Ernst, Directorul General al Pervîi Canal, a remarcat în special echipa de fete pentru cîștigarea la concursul ”Biatlon”.

Doritorii de a participa la întîlnirea cu Olga Gulceak și de a pune întrebări concetățenei lor, trebuie să depună cerere la adresa mailto:[email protected] cu subiectul scrisorii "KVN". În cerere trebuie indicat: numele complet; vîrsta; locul de studiu sau de muncă; numărul de telefon; adresa de e-mail.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?