X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ultima oră! Fragmente de dronă, găsite în apropierea localității Etulia

11 feb. 18:40   Societate
3909 0

Poliția de Frontieră informează că astăzi, în zona frontierei moldo-ucrainene, în apropierea localității Etulia, raionul Vulcănești, au fost găsite fragmente de dronă de tip „Shahed".

Operativ, informațiile au fost comunicate autorităților de competență, iar în regiunea căderii rămășițelor de dronă a fost restricționat accesul, notează Noi.md.

"Menționăm că nu există riscuri sau pericole pentru comunitățile din zonă, iar autoritățile au luat toate măsurile de rigoare pentru menținerea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică.

Din informațiile autorităților ucrainene, un atac cu drone a avut loc în noaptea de 9 spre 10 februarie asupra regiunii Izmail, de pe teritoriul Ucrainei, în apropierea de frontiera cu R. Moldova. Există bănuială că resturile de dronă găsite ar fi una din dronele doborîte de sistemul antiaerian ucrainean.

În vederea excluderii dezinformărilor și evitarea panicii în rîndul cetățenilor, rugăm să păstrați calmul și să vă informați doar din surse oficiale", se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.


5
4
1
3
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?