Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Teatrele din țară au deschis stagiunile

9 sep. 2023,, 14:40   Societate
2909 0

Majoritatea teatrelor din țară deschid stagiunile. Astfel, au fost prezentate piesele ce vor fi jucate pentru spectatori în luna septembrie.

Teatrul Dramatic rus de Stat „A. P. Cehov” dă astăzi start celei de-a 89-a stagiuni teatrale. În această zi, actorii vor comunica cu spectatorii nu numai de pe scenă, iar regizorii vor ieși din culise. Apoi, publicul va vedea povestea unei femei puternice în spectacolul „Pasiunea Maddalenei” în regia lui Iosif Șaț.

Teatrul Național „Mihai Eminescu” deschide astăzi cortina cu „Romeo și Julieta” după Shakespeare, primul spectacol oficial din noua stagiune teatrală.

La Teatrul Național de Operă și Balet este în plină desfășurare Festivalul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Cea de-a 31-a ediţie se desfăşoară la Chişinău, în perioada 7 - 24 septembrie, notează Noi.md cu referire la moldpres.md.

Teatrul "Național Eugène Ionesco" deschide cea de-a 33-a stagiune cu spectacolul Revizorul, pe 9 și pe 10 septembrie, iar alte 11 spectacole vor fi jucate pe parcursul lunii septembrie.


Pe 17 septembrie, ora 18.00, Teatrul „Alexie Mateevici” deschide stagiunea premiera spectacolului documentar Podul de piatră.

Și copiii au o ofertă atractivă de poveste și spectacol la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici”, care și-a deschis recent cea de-a 79-a stagiune cu „Făt-Frumos din lacrimă” și are programate alte opt spectacole pe parcursul lui septembrie.

1
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?