Tabără de vară pentru copiii angajaților Ministerului de Interne

25 iul. 10:30   Societate
2818 0

Conform pachetului social din dispoziția angajaților Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în fiecare sezon estival, este organizată tabăra de vară pentru copiii angajaților din sistemul afacerilor interne.

Astfel, micuții împreună cu educatorii și personalul responsabil de asigurarea bunei desfășurări a programului taberei de vară și-au luat rămas bun de la părinți și au dat startul celei mai tari vacanțe la Centrul de recreare și reabilitare al MAI din orașul Vadul lui Vodă, transmite Noi.md.

Timp de 10 zile, în jur de 60 de copii cu vîrstele cuprinse între 7 și 14 ani, vor fi implicați în diferite activități culturale, artistice, sportive și educaționale.

Din fiecare subdiviziune a MAI au fost delegate persoane responsabile de organizarea activităților dintr-un vast program interactiv. Ei vor avea scopul să-i informeze pe copii despre activitatea din cadrul Ministerului și valorile de onestitate, integritate și devotament.

Potrivit prevederilor Hotărîrii Guvernului nr. 693/2017, angajații și pensionarii MAI sînt scutiți de 50% din costul biletului pentru odihna unui copil pe termenul de 10 zile, iar copiii care au rămas fără unul sau ambii părinți, beneficiază de foi de odihnă gratuite.

0
0
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?