Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Sute de antreprenori autohtoni vor participa la Expoziția națională „Fabricat în Moldova”

29 ian. 16:15   Societate
3267 0

Produsele și serviciile a cca 350 de antreprenori din țara noastră vor participa, în perioada 31 ianuarie- 04 februarie 2024, la CIE Moldexpo (mun. Chișinău, str. Ghioceilor 1), la cea de-a XXI-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”.

Ceremonia oficială de inaugurare a expoziției va avea loc la data de 31 ianuarie 2024, ora 11:30, în incinta Pavilionului Nr. 2 al CIE „Moldexpo”.

La cea de-a XXI-a ediție a celui mai așteptat eveniment expozițional vor participa, pe o suprafață de 2 800 mp, cca 350 de antreprenori autohtoni din toate domeniile economiei naționale și regiunile țării. În decursul anilor, evenimentul a trecut atît prin urcușuri, cît și prin coborîșuri.

Ediția curentă se va desfășura sub sloganul „Acasă! Autentic! Autohton!”, iar, începînd cu anul 2024, evenimentul va fi reprezentat de un nou logo - harta Republicii Moldova, înconjurată de un cerc, ce semnifică unitatea și mobilitatea antreprenorilor, autorităților și consumatorilor, pentru a dezvolta economia statului. Prin noul logo dorim să prezentăm aspirațiile țării pentru progres și dezvoltare. Acesta va servi drept un ambasador vizual pentru atragerea turiștilor și a investitorilor străini.

La expoziție se preconizează că vor fi peste 60 000 de vizitatori. Printre delegații oficiale de vizitatori străini se vor regăsi reprezentanți din România, Ucraina, Polonia, Italia, Franța, Macedonia de Nord, Turcia, China.


Țara invitată la această ediție este Italia, unde va avea un stand reprezentativ cu companii italiene, care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova.

Noutatea ediției curente o constituie organizarea unei Conferințe internaționale dedicată achizițiilor publice durabile, la care vor participa reprezentanți din România, Ucraina, Polonia, Franța, Macedonia de Nord.

Totodată, parte a programului de afaceri va fi și Forumul de afaceri Republica Moldova-România.

4
0
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?