Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Sergiu Spoială, prezentat echipei Aeroportului Internațional Chișinău

20 feb. 12:17   Societate
3639 0

Astăzi, în cadrul unei ședințe comune în cadrul Aeroportului Internațional Chișinău (AIC), directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Roman Cojuhari a prezentat echipei noul Administrator interimar al întreprinderii, notează Noi.md.

Roman Cojuhari i-a mulțumit, totodată, lui Constantin Vozian pentru activitate și dedicația de care a dat dovadă în cea mai complicată perioadă, din momentul preluării AIC din gestiunea concesionarului.

La rîndul său, Constantin Vozian a mulțumit echipei și a accentuat importanța aportului fiecărui angajat în activitatea întreprinderii, dorindu-i succes noului conducător.

Cu o experiență vastă și abilități în jurisprudență, Sergiu Spoială, preia eștafeta la conducerea AIC.

"De astăzi, 20 februarie curent, Sergiu Spoială este numit Administrator Interimar al AIC.


Dau asigurări că acesta este ferm angajat să aducă contribuții substanțiale la dezvoltarea activității aeroportului, astfel încît să asigure o continuitate fructuoasă a activității și plus valoare acestui punct strategic al țării", a menționat Roman Cojuhari.

,,Toate reușitele întreprinderii se datorează echipei, toate procesele care au început vor fi duse pînă la bun sfîrșit, astfel asigurîndu-mă că proiectele în care s-a angajat întreprinderea să aibă o continuitate”, a menționat, la rîndul său, Sergiu Spoială.

0
0
0
4
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?