X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Serebrian, în vizită la Oxentea și Molovata

16 feb. 12:30   Societate
1692 0

Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian a întreprins pe 15 februarie curent o vizită de lucru în raionul Dubăsari, unde s-a întrunit cu reprezentați ai autorităților publice locale din satele Molovata și Oxentea și cu reprezentanții serviciilor desconcentrate din teritoriu.

Scopul deplasării vicepremierului a fost de a se documenta cu privire la situația social-economică din localitățile raionului Dubăsari, notează Noi.md.

În cadrul discuțiilor, oficialul a enunțat direcțiile prioritare de promovare a unor politici coerente în domeniul reintegrării țării și de continuare a suportului necesar pentru a depăși dificultățile existente în localitățile aflate în perimetrul Zonei de Securitate.

În deplasarea sa la Molovata și Oxentea, Oleg Serebrian a vizitat instituțiile de învățămînt preșcolare și gimnaziale, casele de cultură și bibliotecile publice locale

Acestea, prin intermediul Programului activităților de reintegrare a țării, au beneficiat de alocații financiare pentru dotarea sediilor cu calculatoare, mobilier și echipamente educaționale.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?