X 
Transnistria stiri: 1315
Eurovision stiri: 494

Șeful Poliției Naționale a avut o întrevedere cu coordonatorul Agenției Turcești de Colaborare

2 noi. 2023,, 10:45   Societate
1556 0

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a avut o întrevedere cu coordonatorul Agenției Turcești de Colaborare și Coordonare (TIKA), Selda Ozdenoglu, cu prilejul încheierii mandatului.

În cadrul întîlnirii au fost sumarizate activitățile de cooperare bilaterală moldo-turcă pe segmentul polițienesc.

Viorel Cernăuțeanu a exprimat sincere mulțumiri oficialului pentru asistența continuă acordată de TIKA întru dezvoltarea Poliției din Republica Moldova, punctînd că mizează în continuare pe sprijinul reprezentanților sistemului afacerilor interne acreditați pe lîngă misiuni diplomatice în străinătate pentru noi oportunități de colaborare menite să susțină Poliția conform necesităților, ceea ce va contribui considerabil la siguranța țării.

La rîndul său, Selda Ozdenoglu, și-a exprimat speranța că proiectele comune inițiate vor avea continuitate și că eforturile pe care le depune Inspectoratul General al Poliției vor da roade în beneficiul polițiștilor și al cetățenilor țării.

Menționăm că, cu suportul TIKA a fost implementat proiectul privind acordarea primului ajutor, care a fost realizat în anul 2018 și în cadrul căruia au fost instruiți 30 de polițiști formatori.


Au fost desfășurate instruiri pe diverse domenii polițienești și vizite de studii în Republica Turcia.

De asemenea, a fost posibilă amenajarea sălii de sport din cadrul BPDS Fulger și a sălii de conferință și de protocol din cadrul IGP.

1
1
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?