X 
Arşiţa stiri: 160
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Șefa statului i-a felicitat pe angajații Poliției de Frontieră

10 iun. 12:34   Societate
2536 0

Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru angajații Poliției de Frontieră, cu prilejul împlinirii a 32 de ani de la fondarea instituției.

„Vă mulțumesc pentru curaj și devotament - voi sînteți în prima linie în a proteja Republica Moldova de amenințările și pericolele cu care ne confruntăm”, a menționat șefa statului.

Președinta Maia Sandu a mai specificat că doar în 2023, poliția de frontieră a procesat peste 19 milioane de traversări ale hotarelor noastre, cu doar 3000 de angajați și cu o medie de timp mai bună decît în țările din regiune. „Apreciem acest efort impresionant, vigilența și profesionalismul vostru contribuie la securitatea națională și regională. Vă mulțumim și pentru faptul că îi întîmpinați pe concetățenii noștri cu bunăvoință. sîntem mîndri de realizările voastre și pe podiumurile internaționale și le dorim succes angajaților poliției de frontieră care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris. La mulți ani - în pace și securitate!”, a mai punctat șefa statului.

Mesajul integral al Președintei poate fi citit aici.

2
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав