Transnistria stiri: 1307
Eurovision stiri: 493

Rețeaua de distribuție de medie tensiune a fost restabilită în majoritatea absolută

24 noi. 2022,, 15:10   Societate
1960 0

Premier Energy Distribution informează că în urma eforturilor susţinute ale echipelor operative s-a reuşit restabilirea alimentării cu energie electrică în reţelele de tensiune medie în majoritatea absolută a localităţilor afectate.

Activităţile companiei sînt centrate în prezent pe înlăturarea defecţiunilor din reţelele de tensiune joasă şi pe reconectarea consumatorilor individuali rămaşi fără energie, în acest sens fiind alocate resursele necesare și mobilizate toate echipele operative ale companiei şi ale întreprinderilor antreprenoare.

În același timp, compania atrage atenţia populaţiei asupra necesităţii eficientizării consumului de energie electrică ținînd cont de următoarele recomandări:

Nu conectați mai multe aparate simultan la aceeași sursă de electricitate.

Stabiliți prioritatea, succesiunea și durata includerii la rețea a aparatelor electrice de primă necesitate;


Nu utilizați aparate electrocasnice improvizate sau artizanale pentru încălzirea încăperii, apei sau pentru gătit.

Nu utilizați prelungitoare cu stratul izolant deteriorat.

Optați pentru calorifere electrice eficiente, care permit setarea temperaturii, funcție ECO pentru un consum redus, cît și sistem de siguranță pentru copii.

Stingeți lumina în spațiile și încăperile unde aceasta nu este strict necesară. Folosiți la maximum iluminarea naturală.

Scoateți din priză electrocasnicele și încărcătoarele, cînd nu le folosiți.

Înlocuiți becurile clasice cu cele de tip LED care consumă de pînă la 5 ori mai puțin.

Optimizați consumul de energie electrică folosind modul de economisire al aparatelor electrice și evitînd utilizarea modului stand-by.

Folosiți scările în locul liftului. Puteți face mișcare, economie și, în același timp, puteți contribui la un mediu mai sănătos.

Despre orice anomalii și deranjamente în rețeaua electrică, informați imediat operatorul sistemului de distribuție la numărul de telefon 022 43 11 11.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?