X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Reparația unui pod de pe un traseu național. Ce lucrări se fac în prezent

22 mai. 13:42   Societate
2734 0

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) informează despre mersul lucrărilor de întreținere curentă a unor elemente degradate ale trotuarelor și parapetelor de siguranță la podul situat pe drumul public Comrat–Ceadîr Lunga–frontiera cu Ucraina, notează Noi.md.

Lucrările executate includ: amenajarea și reparația suprafețelor de beton armat la trotuare pe pod și pe zone de acces spre pod; reparația prin consolidarea elementelor metalice a parapetelor pietonale pe pod și pe zone de acces spre pod; reparația prin consolidarea elementelor metalice a parapetelor de siguranță pe pod; montarea bordurilor pentru evacuarea dirijată a apelor pluviale etc.

Aceste lucrări au fost executate în scopul remedierii uzurii produse la partea carosabilă și pe zona trotuarelor la pod, asigurînd astfel condiții optime de exploatare în siguranță și confort, atît pentru circulația vehiculelor cît și pentru pietoni.

Potrivit ASD, lucrările de întreținere curentă a drumurilor naționale se realizează în limita mijloacelor financiare stabilite pentru fondul rutier, avînd ca scop menținerea nivelului de funcționalitate admisibilă a infrastructurii rutiere.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?