Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Regia „Autosalubritate” vine cu un apel repetat către proprietarii de automobile

25 ian. 2023,, 15:15   Societate
2335 0

Î.M. Regia „Autosalubritate” face apel repetat către proprietarii de automobile, să nu parcheze în fața platformelor de stocare a deșeurilor sau să blocheze căile de acces spre acestea, pentru a nu complica procesul de evacuare a deșeurilor din oraș.

”Zi de zi, pe lîngă condițiile meteorologice nefavorabile cum ar fi: ploi, ger, ninsoare sau vînt puternic, echipele de evacuare a deșeurilor municipale întîmpină diverse greutăți și obstacole în procesul de evacuare a deșeurilor. Cea mai stringentă problemă, rămîne a fi totuși parcarea mașinilor neregulamentar în fața platformelor comune și a camerelor de stocare a deșeurilor, sau blocarea căilor de acces spre acestea”, se arată într-un comunicat.

Din aceste motive, muncitorii întreprinderii Î.M. Regia „Autosalubritate”, nu pot intra în curtea blocului și sînt nevoiți manual să scoată și ridice containerele pline cu deșeuri, care au o greutate de cca 200 kg și să le împingă la o distanță de cel puțin 40 metri, pînă la locul de staționare a autogunoierei.

De multe ori, însă, echipele de evacuare sînt nevoite să facă și cale întoarsă, lăsînd tomberoanele insalubre, iar ulterior sa revină la aceeași adresă pentru a evacua deșeurile, fapt ce presupune cheltuieli suplimentare pentru întreprindere.

Menționăm că, o echipă de evacuare a deșeurilor, care este formată din doi hamali și un șofer, per zi evacuează deșeurile din cca 250-300 de tomberoane.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?