X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4034

Reconstrucția lucrărilor de artă poziționate pe drumul public Chișinău – Orhei – Bălți

27 feb. 17:00   Societate
2065 0

Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” anunță deschiderea procedurii de achiziție publică pentru lucrările de reparație a lucrărilor de artă poziționate pe drumul public național R6 Chișinău-Orhei-Bălți, km 132,080 și km 136,450.

Menționăm că, în baza analizei datelor de investigare a podului și pasajului existent, efectuate în cadrul expertizei tehnice, în perioada lunilor aprilie-mai 2023, s-a constatat că starea tehnică generală a lucrărilor de artă menționate este nesatisfăcătoare, ceea ce influențează negativ asupra siguranței circulației rutiere, durabilității și capacității portante ale acestora.
Astfel, a apărut necesitatea unei intervenții urgente în reconstrucția acestora, întru asigurarea circulației rutiere și pietonale în condiții de siguranță, confort și maximă fluență. Lucrările de reconstrucție a ambelor lucrări de artă se vor desfășura conform proiectului de execuție actualizat în anul 2023.
Drept urmare, conform soluțiilor proiectului de execuție, este prevăzută demolarea totală a construcțiilor existente, astfel încît, pe toată perioada de execuție a lucrărilor, circulația autovehiculelor pe aceste sectoare v-a fi interzisă.
Conform proiectului pe perioada de desfășurare a lucrărilor, circulația rutieră va fi direcționată pe drumuri de ocolire, cu utilizarea rețelei naționale de drumuri, în conformitate cu schema organizării circulației rutiere, inclusiv amplasarea indicatoarelor în conformitate cu recomandările „Norme metodologice privind condițiile de închidere a circulației și instituire a restricțiilor de circulație public şi /sau protejării drumului”, inclusiv aprobată de către primăria mun. Bălți. Valoarea totală estimată a contractului este de aproximativ 46 981 290.00 MDL, fără TVA.
Invităm toți potențialii ofertanți să participe la această procedură de achiziție publică. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14.03.2024, ora 10:00. Detalii complete și informații actualizate privind desfășurarea procedurii de achiziție pot fi consultate pe site-ul oficial al Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” – www.asd.md, la rubrica „Achiziții Naționale”, precum și pe www.mtender.md.
2
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?