X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Procurorul general interimar a făcut publice primele concluzii în cazul fetei dispărute la Orhei

22 apr. 21:26   Societate
2836 0

Procurorul general interimar, Ion Munteanu, a venit cu noi detalii în cazul omorului tinerei de 19 ani care a disparut după ce a dispărut după ce a urcat într-o mașină de ocazie la Orhei.

Potrivit lui Munteanu, susține că a fost pornită o cauză penală pentru omor pe cazul tinerei care era însărcinată și a dispărut la 12 aprilie. Fata ar fi decedat în urmă unor traume cranio-cerebrale. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii În Profunzime.

„Este vorba despre un caz tragic. Inițial a fost pornită urmărirea penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită eforturilor angajaților poliției în comun cu cei a procuraturii, precum și a voluntarilor s-a reușit găsirea, dar din păcate a fost găsit corpul neînsuflețit al victimei. Avem primele concluzii neoficiale - a fost pornită o cauză penală pentru omor. Potrivit primelor informații pe care le avem, cauza decesului a survenit în rezultatele unor traume cranio-cerebrale, urmează expertiza care să răspundă la mai multe întrebări, dacă sînt stabilite și alte leziuni corporale care au legătură cu decesul. Dacă există careva substanțe psihotrope în sîngele victimei”, a declarat Ion Munteanu.

Fiind întrebat dacă există și alte victime care au avut de suferit din cauza suspectului de 45 de ani care a fost arestat de oamenii legii, Ion Munteanu a spus că nu dispune de astfel de informații.

„Pînă la finele zilei de azi nu am astfel de informații despre alte victime. Totodată, la etapă actuală avem un singur suspect”, a declarat procurorul general interimar.


Amintim că, la 12 aprilie, o tînără însărcinată a dispărut la Orhei după ce a urcat într-o mașină de ocazie.

Bărbatul în mașina căruia tînăra a urcat în seara dispariției sale a a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

1
0
1
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?