X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Procurorii cer 30 de zile arest pentru liderul rețelei de contrabandă cu țigări

4 mai. 2021,, 14:33   Societate
2972 1

Procurorii PCCOCS contestă termenul de 15 zile pentru care a fost plasat în arest unul din liderii rețelei rețelei specializate în contrabandă cu țigări, deconspirate pe malul Prutului, în Briceni.

Valoarea aproximativă a contrabandei este de aproximativ jumptate de milion de lei. De asemenea, la percheziții a fost depistată și o barcă din cauciuc gonflabilă cu motor.

După depunerea demersului de arestare pentru 30 de zile a învinuitului, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a satisfăcut doar parțial demersul procurorilor și a dispus plasarea învinuitului în arest pentru un termen de 15 zile.

„Procurorii au depus #recurs pentru anularea încheierii judecătorului de instrucție și plasarea învinuitului în arest preventiv pentru termenul solicitat inițial - cel de 30 de zile - în scopul desfășurării eficiente a investigațiilor. De asemenea, Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii SPIA, urmează să verifice și să acumuleze probe în sensul implicării sau neimplicării angajaților postului Poliției de Frontieră responsabil de segmentul geografic în care a fost contracarată infracțiunea”, se arată într-un comunicat emis de PCCOCS.

70 de cutii, a cîte 50 de blocuri de țigări în fiecare de marca Ashima fabricate în China și Ritm - de producție autohtonă, de aproape 500 mii lei, au fost depistate pe malul rîului Prut, în perimetrul satului Șirăuți, raionul Briceni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?