COVID-19 : VACCINAȚI 1 007 469  INFECTAȚI 417 369 (+5138)   TRATAȚI 373 179     DECESE 10 566(+24)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 537
Coronavirus stiri: 7867

Primarul din Ivancea nu respectă decizia consiliului local și evită să-și prezinte raportul de activitate (DOC)

30 noi. 2021,, 14:30 (reactualizat 30 noi. 2021,, 18:06)   Societate
1804 0

Primarul comunei Ivancea din raionul Orhei, Boris Ochișor, nu îndeplinește decizia consiliului local și evită să prezinte consilierilor locali raportul de activitate pentru anul trecut, 2020, deoarece s-au adunat o mulțime de întrebări către primar, inclusiv privind activitatea ineficientă și cheltuirea de către primărie a unor sume mari de bani.

Despre acest lucru a spus consilierul local la comunei Ivancea din raionul Orhei, Victor Marahovschi, în următoarea sa adresare video către cetățeni, transmite Noi.md.

El a menționat că în urmă cu o lună, pe 27 octombrie, la o ședință a consiliului comunei Ivancea, toată lumea a votat în unanimitate ca astăzi, 30 noiembrie, să aibă loc la ședința Consiliului la care primarul comunei Ivancea, Boris Ochișor trebuia să-și prezinte raportul privind activitatea desfășurată în anul precedent - 2020.

"Nu pentru 2021, care se termină deja, ci pentru 2020. El nu a raportat încă pentru 2020. Și ce vedem? Astăzi nu există o ședință a Consiliului. Dl primar unde este? Domnul primar este în concediu. Este clar că pentru el alegerile din Bălți sînt mai importante decât ceea ce se întîmplă în Ivancea. Evident, acest lucru este mai important decît faptul că trebuie de lucrat asupra bugetului pentru anul următor, de raportat pentru activitatea desfășurată. Sunt multe de făcut. Sfârșitul anului. Dar alegerile din Bălți sînt mai importante...", a declarat Victor Marahovschi.

El a subliniat că Boris Ochișor se ascunde foarte atent de raportul de activitate, deoarece s-au acumulat multe întrebări către el.


"Despre unde sau pe ce au fost cheltuite sume mari de bani, despre ce s-a făcut în perioada anului 2020. Există o mulțime de întrebări. Și el se pricepe foarte bine să se ascundă de acest lucru. Dar, nu-i nimic. Îl vom aștepta și neapărat îi vom pune toate aceste întrebări, iar cetățenii vor auzi răspunsurile la ele", a spus consilierul local al comunei Ivancea.1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X