X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Premierul s-a întîlnit cu tinerii studenți care își desfășoară stagiul în serviciul public

30 noi. 2023,, 11:31   Societate
1937 0

Primele impresii ale tinerilor studenți care își desfășoară stagiul în serviciul public, provocările, dar și oportunitățile oferite de Program au fost discutate la o primă întîlnire a stagiarilor cu prim-ministrul Dorin Recean.

Dorin Recean le-a mulțumit stagiarilor pentru curaj și hotărîrea de a contribui la procesul de modernizare a Republicii Moldova și i-a îndemnat să își continue activitatea în instituțiile publice și după ce vor încheia stagiul.

„Vă mulțumesc că ați luat decizia de a fi parte a Programului de stagiere, pentru că voi sunteți viitorul administrației publice. Avem un obiectiv foarte clar, să construim Europa aici, acasă, să fim parte a familiei europene, iar aceasta înseamnă că avem foarte mult de lucru. Deciziile pe care le luăm în instituțiile publice afectează toți cetățenii țării noastre, or aceasta înseamnă o responsabilitate enormă. Sunteți curajoși, pentru că vreți să vă asumați această responsabilitate”, le-a spus tinerilor premierul Dorin Recean.

Stagiarii s-au interesat despre provocările actuale în procesul de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană, despre prioritățile Executivului în procesul de modernizare și dezvoltare economică a țării, dar au venit și cu primele impresii, după aproape o lună de la lansarea Programului de stagii plătite.

În total, 29 de tineri participă la Programul guvernamental de stagii plătite în serviciul public, lansat în premieră de Executiv.


Stagiarii activează în cadrul Secretariatului Parlamentului, Aparatului președintelui, Cancelariei de Stat și ministerelor și primesc o bursă lunară de 3000 de lei.

1
0
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?