X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Polițista care a provocat accidentul violent de la Sîngera și-a recunoscut vina

30 aug. 2023,, 12:02   Societate
4111 0

Polițista de 22 de ani, care a urcat băuta la volan și a provocat un accident la Sîngera, în urma căruia o femeie de 30 de ani a murit, iar două minore au ajuns la spital, și-a recunoscut vina.

Despre acest lucrur a anunțat procurorul Roman Moraru, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Menționăm că o tînără și-a pierdut viața în urma accidentului rutier de la Sîngera.

Procurorul a declarat că polițista a refuzat să se prezinte la ședința de judecată programată pentru ziua de astăzi. El spune că a fost solicitat arestul preventiv pentru buna desfășurare a urmăririi penale și acumulării tuturor probelor.

„Ea și-a recunoscut integral vina și conlucrează cu organele de drept. Nu are antecedente penale, este angajată de aproximativ 2 ani în cadrul INSP. Riscă de la 4-8 ani și anularea dreptului de conducere”, a declarat Roman Moraru.


Ce ține de starea copilei de 6 ani, la moment viața ei nu se află în pericol. Adolescenta se află în stare gravă, dar stabilă.

Amintim că, accidentul s-a produs în comuna Sîngera. O polițistă de 22 de ani, subofițeră superioară în cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), Direcția patrulare Centru, care a urcat beată la volan, a luat viața unei femeii de 30 de ani și a băgat două minore de 6 și 17 ani în spital.

Testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat al polițistei. Pe perioada anchetei, ea a fost suspendată din fucție.

Valentina Bivol, victima tragicului accident produs în comuna Sîngera, va fi înmormîntată joi, 31 august, în localitatea de baștină, Băcioi.

0
0
1
3
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?