X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

Poliția vine cu noi precizări despre drona căzută lîngă Etulia

12 feb. 12:17   Societate
2091 0

Inspectoratul General de Poliție (IGP) a venit cu noi precizări în privința dronei de tip "Shahed", căzută ieri în apropierea localității Etulia din raionul Vulcănești, notează Noi.md.

"În contextul cercetării aprofundate la locul unde au fost depistate piese componente ale unei drone de tip "Shahed" , colegii noștri din cadrul Secției tehnico-explozive a Poliției au depistat partea de luptă a acesteia care conținea circa 50 de kg de substanță explozivă.

Polițiștii au asigurat dezamorsarea și strîngerea tuturor părților componente ale rămășițelor dronei, iar în următoarele ore vor asigura în condiții sigure detonarea încărcăturii explozive depistate.

Precizăm că, din momentul depistării acestor fragmente și pînă la finalizarea cercetării la fața locului, tot perimetrul a fost securizat și asigurată siguranța publică", se arată în mesajul IGP.

Amintim că ieri-seara Poliția de Frontieră a informat despre faptul în zona frontierei moldo-ucrainene, în apropierea localității Etulia, raionul Vulcănești, au fost găsite fragmente de dronă de tip „Shahed".


0
2
1
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?