X 
Arşiţa stiri: 187
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

Poliția cere ajutor: transmiteți video și foto cu suspectul crimei din sectorul Rîșcani

10 iul. 22:25   Societate
4908 0

Astăzi, în spațiul public a apărut o secvență video în care este surprins suspectul crimei din sectorul Rîșcani al capitalei.

Conform declarației Poliției Republicii Moldova, în scopul unei analize complete de investigație, persoana care a făcut publică secvența video este rugată să ia legătura cu organele de forță pentru a putea obține o calitate bună a imaginilor. Acestea vor fi anexate ca probă și supuse expertizei/analizei.

Poliția solicită, de asemenea, ca cetățenii care au surprins imagini foto sau video cu suspectul, înainte sau după comiterea crimei, să contacteze autoritățile la numărul de telefon afișat aici: 0 (79) 942992.

„Orice informație, fotografie sau video ne poate ajuta în procesul de identificare, localizare și reținere a bărbatului suspectat de săvârșirea crimei,” anunță sursa citată.

Noi.md amintește că un cetățean străin a fost omorît astăzi în sectorul Rîșcani al capitalei, de către un bărbat care a efectuat cîteva împușcături din mers, pe trotinetă, în direcția victimei.


1
0
1
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав