X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Poliția a făcut apel la cetățeni: "Am făcut împreună tot ce am putut"

20 apr. 20:03   Societate
4346 0

Poliția Republicii Moldova a emis un mesaj după găsirea corpului neînsuflețit al unei tinere de 19 ani, care a dispărut după ce a urcat într-o mașină în Orhei.

Poliția a mulțumit celor implicați în căutarea tinerei și a subliniat importanța colaborării și sprijinului comunității în astfel de cazuri tragice​.

"Dragi colegi, stimați cetățeni, a fost o provocare enormă pentru noi toți să găsim această fată, dispărută în circumstanțe dubioase la Orhei. Consecințele sînt triste, dar am făcut tot posibilul ca împreună să putem acționa așa ca legea să poată fi aplicată corect. A fost o săptămîna în care am examinat fiecare centimetru de pămînt, am analizat mii de înregistrări video, am mers prin ploaie, am ridicat fiecare piatră, am verificat fiecare loc și am întors toate gunoiștele. Dar rezultate sînt atunci cînd sînt oameni, mulți Oameni. Astăzi am fost peste 900. Colegilor noștri polițiști, peste 700 la număr, li s-au alăturat colegi din alte subdiviziuni și persoane civile care au mers cot la cot cu noi. Mulțumim tuturor. Pentru noi a contat fiecare persoană. Transmitem condoleanțe familiei și rudelor. Muncim în continuare pentru a elucida fiecare detaliu al acestui caz."

Amintim că, la 17 aprilie, o tînără însărcinată a dispărut la Orhei. Poliția a identificat șoferul și mașina în care a urcat ultima dată fata.14
0
0
5
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?