COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Pînzari, după ce a fost reținut: ”Sînt lucruri despre care nu se vorbește!”

30 iul. 20:54   Societate
2615 2

După ce ex-ministrul apărării, Alexandru Pînzari, a fost reținut de ofițerii SIS și procurori, cel din urmă a venit cu o reacție în acest sens.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Pînzari susține că este gata să răspundă doar pentru ceea ce a făcut și nu pentru ceea ce li se pare unora, transmite noi.md cu referire la stiri.

„După ceea ce s-a întîmplat astăzi, este necesar să vin cu acest mesaj prin intermediul familiei mele.

Un citat spune că: Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug sau să dea note activității mele.

Există instituții de drept în acest Stat, care trebuie să-și facă treaba și să nu admită erori în astfel de acțiuni.


Știam care sînt “bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz și tocmai de asta, nu sînt surprins de nimic. Un lucru vreau să vă zic acum, eu răspund de fiecare acțiune a mea și sînt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce “li se pare unora”.

Astfel, pe cazul dat, legislația nu am încălcat, iar tot ceea ce trebuie să comunic celor care gestionează cazul voi comunica și voi fi maxim transparent și deschis.

La final vreau să spun următoarele:

Sînt lucruri despre care nu se vorbește! Știu ce am oferit Republicii Moldova prin serviciul meu, sau prin lupta mea cu arma în mînă pentru integritatea teritorială, și nimeni nu știe mai bine istoria mea și a altor ofițeri, decît cei cu care cot la cot am luptat cu criminalitatea.

Mulțumesc celor care sînt acum alături de familia mea”, se arată în mesaj.

Știri.md amintește că ex-ministrul apărării, Alexandru Pînzari, a fost reținut de ofițerii SIS și procurori, după ce, în această dimineață, au avut loc percheziții la domiciliul său.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X