X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

O secție de pașapoarte din Chișinău și-a extins programul

31 mai. 2018,, 07:40   Societate
8219 0

Serviciul de eliberare a actelor de identitate Centru din municipiul Chișinău va activa, în perioada 4 iunie - 24 august, de la ora 07.00, transmite MOLDPRES

Potrivit Agenției Servicii Publice (ASP), modificarea a fost introdusă în baza unui ordin al directorului ASP, Sergiu Railean, pentru a gestiona eficient numărul mare de solicitări de eliberare a actelor de identitate în perioada estivală a anului. Astfel, angajații Serviciului de eliberare a actelor de identitate Centru vor deservi cetățenii de luni pînă vineri între orele 07.00-17.00, fără pauză de masă, iar în week-end între orele 09.00-13.00.

Totodată, pentru asigurarea locuitorilor Chișinăului cu drept de vot cu acte de identitate pentru participarea la cel de-al doilea tur de scrutin, în ziua de 3 iunie, salariații Serviciilor de eliberare a actelor de identitate din municipiu vor ieși la muncă între orele 07.00 - 21.00.

La fel, în perioada 29 mai – 3 iunie inclusiv, cetățenii vor putea solicita eliberarea buletinului de identitate provizoriu care se va efectua în mod gratuit, conform principiului teritorial. Cei care au depus cereri de eliberare a buletinului de identitate în perioada 18 - 31 mai inclusiv, pot ridica actul de identitate indiferent de termenul de acordare a serviciului solicitat și tariful achitat.

În același timp, cetățenii înregistrați la domiciliu sau la reședință în raza teritorială a sectorului Buiucani vor fi deserviți la Serviciul eliberare a actelor de identitate din cadrul Centrului multifuncțional Chișinău 1, situat pe strada Mihai Viteazul, care activează în regim de testare.


De asemenea, Agenția Servicii Publice a anunțat că ziua de vineri, 1 iunie, este zi de odihnă pentru angajații din cadrul instituției. Excepție fac subdiviziunile teritoriale ale Departamentului înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare auto din municipiile Chișinău, Bălți, Orhei și Edineț. Pentru salariații cu program de lucru de luni pînă vineri, această zi va fi recuperată în data de 23 iunie, iar cei care activează de marți pînă sîmbătă vor ieși la muncă în data de 25 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?