Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

O nouă companie aeriană pe Aeroportul Internațional Chișinău

21 feb. 10:01   Societate
49882 0

O nouă companie aeriană pe Aeroportul Internațional Chișinău – Georgian Wings, își începe de astăzi operarea către unul din cel mai atmosferic oraș din lume – Tbilisi, capitala Georgiei.

Programul de zbor urmează a fi completat cu 2 frecvenţe săptămînale, cu zboruri regulate directe pe direcția Chișinău – Tbilisi – Chișinău, în zilele de marți și sîmbătă.

Georgian Wings a fost întîmpinat în stil tradițional moldovenesc cu pîine și sare de către Aeroportul Internațional Chișinău, la lansare participînd reprezentanți de nivel înalt al companiei aeriene Georgian Wings, cît și Excelența sa Ambasadorul - Levan Diasamidze din cadrul Ambasadei Georgiei în Republica Moldova, care a ținut un discurs entuziast subliniind semnificația istorică a evenimentului, accentuînd că: ,,Cu doar un an în urmă nici nu ne puteam gîndi că un astfel de lucru este posibil”.

Aeroportul Chișinău a fost cuprins de o atmosferă georgiană, în zona de înregistrare călătorii fiind surprinși cu gustări tradiționale georgiene, bună dispoziție și acorduri muzicale interpretate de către un band autohton care au cîntat melodii în limba georgiană.

19
4
1
4
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?