X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3992

O femeie a rezervat o vacanță de vis în Tenerife alături de familie, însă după doar o oră a avut parte de un șoc

5 mar. 06:00   Societate
5497 0

O familie care și-a rezervat o vacanță în Tenerife a avut parte de un șoc atunci cînd a aflat că hotelul în care trebuia să se cazeze se afla la nouă ore distanță de aeroport.

Mama, din Edinburgh, Scoția, și-a rezervat o excursie în Tenerife alături de soțul ei și de cei doi copii, de 11 și 12 ani, scrie stirileprotv.ro

Cei patru așteptau cu nerăbdare prima lor vacanță din ultimii trei ani, însă totul s-a năruit atunci cînd au aflat că hotelul lor din La Oliva, Fuerteventura, se afla la nouă ore de Aeroportul Tenerife Sud.

Șocul a fost și mai mare atunci cînd au aflat că nu pot primi banii înapoi după ce au plătit vacanța.

Angajații hotelului la care ar fi trebuit să se cazeze le-au spus că nu le pot oferi o rambursare sau modifica rezervarea, așa că oamenii au fost nevoiți să discute cu companiile aeriene despre orice modificare a zborurilor.


„A fost un pachet de vacanță, așa că mai întîi alegi hotelul și apoi zborurile. Primele opțiuni de zbor au fost de la Edinburgh la Aeroportul Tenerife Sud. Nu am fost niciodată, așa că am presupus că acesta este cel mai apropiat aeroport de hotel. Nu am fost niciodată într-un pachet de vacanță în care să ofere opțiunea de a merge cu mașina de nouă ore la hotel de la aeroport, așa că am făcut rezervarea. Hotelul a spus că este „complet rambursabil””, a povestit mama pentru Edinburgh Live.

„La aproximativ o oră de la rezervare, am verificat distanța de la aeroport pînă la hotel pentru a putea stabili transportul. Mi-am dat seama că era o călătorie de aproximativ nouă ore cu feribotul între ele”, a mai spus aceasta.

2
2
0
7
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?