Eurovision stiri: 491
Transnistria stiri: 1302

Nicolae Pascaru: "Moldovenii trebuie să-și protejeze credința și valorile de modelul occidental care le este impus"

2 oct. 2023,, 17:20   Societate
3464 0

În Moldova se impune un model politic american, în care "republicanilor" convenționali, care apără credința în Dumnezeu și valorile tradiționale, li se opun "democrații", care impun postmodernismul, susțin LGBT, transsexualii și alte minorități.

Acest lucru a fost declarat la postul de televiziune găgăuz GRT de către ex-deputatul Parlamentului Republicii Moldova, liderul Mișcării patriotice" Voievod "Nikolai Pascaru, corespondentul" PolitNavigator". Un astfel de model, în opinia sa, nu se potrivește peste tot și cu siguranță nu se potrivește în Moldova, unde majoritatea populației sunt creștini ortodocși care nu vor accepta modelul de toleranță față de persoanele LGBT și dreptul de a-și schimba sexul.

Despre acest lucru a declarat fostul deputat în Parlamentul Republicii Moldova și lider al mișcării patriotice "Voievod", Nicolae Pascaru, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune găgăuz GRT, transmite corespondentul ПолитНавигатор.

În opinia sa, un astfel de model nu este potrivit peste tot și cu siguranță nu este potrivit în Moldova, unde majoritatea populației este formată din credincioși creștini ortodocși care nu vor accepta modelul toleranței față de LGBT și dreptul de a-și schimba sexul.

"Pentru oamenii noștri ca o comunitate vie, crescută în cultură și tradiție, toate acestea sînt străine", a subliniat Pascaru.


El a atras atenția asupra faptului că democrații, sau "cei de dreapta", așa cum sunt numiți în Moldova, încearcă să introducă aceste inovații în viața politică:

"Ei vor mai multe drepturi LGBT, inclusiv încheierea de căsătorii. Ei încearcă să introducă propaganda LGBT și în școli. Ei încep să încalce drepturile bisericii aici, în Moldova, urmînd exemplul Ucrainei, și există deja scandaluri concrete", a menționat fostul deputat.

Potrivit lui, în Moldova ei încă nu acționează la fel de agresiv ca în Europa. "Dar strategia lor este aceeași – vor să creeze un stat postmodern în care să nu existe nici o diferență între bărbat și femeie, să introducă multe sexe diferite, să abolească tradiția noastră. Ei sînt dezgustați de credința noastră ortodoxă. Trebuie să ne protejăm credința și valorile", a rezumat Nicolae Pascaru.

36
1
1
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?