X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Ms World International 2023, cîștigat de reprezentanta Republicii Moldova

11 sep. 2023,, 16:45   Societate
4203 0

Visul său a devenit realitate. Diana Deleu, tînăra care ne-a reprezentat țara la renumitul concurs Miss International 2023, a revenit acasă cu titlul de Ms World International 2023. Tînăra a vorbit despre emoțiile trăite în cadrul concursului exclusiv.

Tînăra spune că de doi ani urmărea acest concurs. A participat anterior, însă în calitate de hairstylist. „Atunci s-a născut ideea de a reprezenta Republica Moldova pe scena din cadrul acestui concurs”, mărturisește Diana, transmite Stiri.

Potrivit Dianei, acesta a fost visul său, care a devenit într-un final realitate.

„M-a atras faptul că aici nu sînt restricții de vîrstă. Ei promovează ideea că femeia e frumoasă și unică în felul ei, indiferent de ce înălțime, vîrstă, statut sau profesie are”, spune Diana Deleu.

Aceasta povestește că juriul a luat în considerare nu doar aspectul fizic, ci și modul în care tinerele s-au prezentat, cum au interacționat cu celelalte participante, cît de active și deschise au fost ele.


„Au fost momente în care ei urmăreau comportamentul tău în situațiile de stres”, spune tînăra.

De asemenea, Diana menționează că dintre toate concursurile promovate în SUA, World International are un program mult mai diversificat. Aceștia au contracte încheiate cu renumitul brand Victoria’s Secret, care au oferit participantelor aripile lor populare pentru ședințele foto din cadrul concursului. „Am fost tratate într-adevăr ca niște regine”, spune Diana Deleu.

Programul era destul de încărcat, conform spuselor tinerei. „Cîte trei sesiuni foto și filmări pe zi, cu tematică diferită. Totul era foarte organizat”.

Deși în cadrul concursului participă tinere din diferite țări, cu diverse tradiții, Diana spune că practic deloc nu s-a simțit între ele concurența.

„Nu s-a discutat despre conflicte politice. Astfel, fetele puteau fi eliminate din competiție”, spune tînăra.

Coroanele și titlurile de bază au fost cinci la număr, calificările fiind după următoarele categorii: Miss, Ms și Mrs.

„Nu sînt cuvinte care ar reda în întregime gama de emoții pe care am avut-o în momentul în care a fost anunțat numele meu. Au fost lacrimi de fericire, mîndrie și sesizarea faptului că da, am putut să ajung pînă aici”, a spus Diana Deleu, Ms World International 2023.

Pe pagina sa de Facebook, tânăra a menționat că îi pare rău că presa din Moldova a accentuat conflictul politic care a avut loc în cadrul concursului și nu a acordat atenție celui mai important lucru.

„Draga mea Moldova, îmi pare rău că ai ales să aduci în spot conflictele politice de la vecini, în loc să te bucuri de faptul că ție îți aparține titlul și coroana Ms World International 2023”, a spus Diana Deleu.

gallery images

gallery images

gallery images

gallery images

gallery images

gallery images

gallery images

gallery images

11
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?