X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Mesajul premierului Dorin Recean pentru salvatori și drumari

27 noi. 2023,, 09:30   Societate
2001 0

Premierul Dorin Recean a transmis un mesaj de apreciere responsabililor care au muncit pentru siguranța noastră, anunță Noi.md

„Mulțumesc tuturor oamenilor implicați în lichidarea consecințelor provocate de intemperiile zilei de ieri - echipajele de intervenție, salvatori și pompieri, polițiști și carabinieri, militari, personalul medical, drumari și fiecare dintre cei care și-au făcut datoria în aceste circumstanțe excepționale.

Munca dumneavoastră nu doar a facilitat circulația pe traseele naționale și a ajutat cetățenii, dar a adus și un sentiment de siguranță.

Până la această oră, peste 1400 de polițiști au fost și sunt la datorie pe traseele naționale, alți 800 de polițiști de frontieră, 400 de salvatori, 300 de angajați ai serviciilor de întreținere a drumurilor, 160 de carabinieri, continuă să intervină pentru a acorda ajutor celor blocați. De asemenea, zeci de echipe de electricieni lucrează în 147 de localități din țară pentru a le reconecta la curent electric.

Aeroportul Internațional și-a reintrat în ritmul normal de lucru. Începând de ieri seara, toate cursele aterizează și decolează în regim normal”, a conchis premierul.


Reamintim că din cauza ninsorii puternice peste 200 de localități din țară au rămas fără lumină, iar 9 trasee naționale rămîn în continuare blocate.

2
0
0
3
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?