Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Mascații au intervenit în protestele agricultorilor? Poliția: Catalogăm aceste acuzații drept o provocare

13 feb. 11:33   Societate
1883 0

Poliția spune că agricultorii i-au acuzat că în timpul protestelor de aseară de la punctul de trecere Leușeni au intervenit mascații pentru a-l debloca. Oamenii legii au declarat că informațiile sînt false și că ei pur și simplu au menținut ordinea publică, ca de obicei, transmite Noi.md.

"În contextul acuzațiilor aduse de către fermieri Poliției, precum că noaptea trecută pe traseul Leușeni pe care l-au blocat au intervenit mascații pentru a-l debloca, precizăm că la fața locului nu au fost implicate forțele speciale și nu au intervenit mascații, iar aceste declarații sînt false.

Polițiștii responsabili de menținerea ordinii publice au fost prezenți, ca la oricare alt eveniment de acest gen, pentru a menține ordinea publică, avînd o comunicare cu persoanele, cu atît mai mult că în jurul orei 21:00 au început altercații pe traseu între șoferii de TIR și fermieri.

Catalogăm aceste acuzații drept o provocare în adresa Poliției, menită să dezinformeze societatea.
Solicităm repetat fermierilor o conlucrare cu forțele de ordine, pentru a nu prejudicia cetățenii și activitățile acestora, dar și pentru a evita situațiile de genul celor care au fost aseară cu alți conducători auto.

Recomandăm persoanelor care au adus acuzații Poliției, să publice măcar o secvență video în care așa cum declară “au intervenit mascații”.


Este regretabil că nu este apreciată munca colegilor noștri care își exercită atribuțiile de serviciu, dar se încearcă manipularea opiniei publice cu implicarea acestora".

Asociația Forța fermierilor anunță că agricultorii din mai multe raioane vor continua și astăzi protestele.

1
0
1
2
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?