Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Mandat de arest pe numele lui Cavcaliuc

19 noi. 2021,, 12:21   Societate
1627 0

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) continuă investigațiile în dosarele de investigare a cauzelor penale fabricate în privința cetățenilor Gheorghe Petic și Ruslan Verbițchi, iar în acest scop a fost citat și cetățeanul Gheorghe Cavcaliuc pentru data de 5 noiembrie 2021, pentru a fi audiat în calitate de învinuit.

Dosarele vizate țin de înscenarea unui viol și înscenarea transportării ilegale a cartușelor „Kalașnicov” în Ucraina – cauze penale fabricate în anul 2018 de către Inspectoratul General al Poliției. În ambele cauze figurează mai mulți bănuiți și învinuiți, dintre care sînt și persoane plasate în arest preventiv, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Așa cum ambele dosare de investigare a acestor cauze penale prezintă un interes social sporit, PCCOCS va continua să informeze publicul despre avansarea investigațiilor, în măsura în care desfășurarea acestora și drepturile figuranților nu ar fi afectate.

Avocatul fostului adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a solicitat, la data de 11 noiembrie, amînarea ședinței de judecată ce-l vizează pe clientul său și acțiunile acestuia în cadrul Direcției 5.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?