X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Maia Sandu: „Așteptăm cu nerăbdare ziua în care clădirea Circului din Chișinău va străluci din nou”

23 mai. 17:22   Societate
2871 0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat astăzi, unde a fost finalizată prima etapă de restaurare a acestei clădiri.

Șefa statului a declarat că i-a părut bine să revină azi la circul din Chișinău.

”Pentru mulți dintre noi, circul înseamnă magie și bucuria copilăriei și ne-am dori foarte mult ca și copiii de azi să se poată bucura de spectacole. Din 1982, cînd a fost construită, această clădire a fost pentru chișinăuieni și un motiv de mîndrie, pentru că era o adevărată capodoperă arhitecturală”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de socializare.

Ea a subliniat că, din păcate, mai multă vreme ușile circului au fost închise. În ultimii ani, însă, cu sprijinul partenerilor de dezvoltare, autoritățile au reușit să facă primul pas spre a le redeschide.

”Sîntem recunoscători Uniunii Europene, care au asigurat cele peste 2 milioane de euro pentru lucrările urgente - reparația cupolei și acoperișului și consolidarea pereților-cortină - și Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare pentru realizarea lor. Așteptăm cu nerăbdare ziua în care această clădire va străluci, din nou, în inima capitalei și în inimile celor mici”, a menționat Maia Sandu.


7
3
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?