Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

MAEIE clarifică: nicio schimbare în regimul de călătorie pentru cetățenii moldoveni în Israel

23 mai. 16:45   Societate
3592 0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova (MAEIE) dezminte informațiile apărute recent în mediul online privind introducerea vizelor electronice pentru cetățenii moldoveni care doresc să călătorească în Israel începând cu 1 iunie 2024, transmite Noi.md

Aceste informații nu sunt adevărate, iar regimul de călătorie între cele două țări nu a suferit nicio modificare, precizează sursa.

MAEIE îndeamnă cetățenii să se informeze doar din surse oficiale și să nu distribuie informații neverificate. Pentru actualizări oficiale privind regimul de călătorie dintre Republica Moldova și Israel, cetățenii sunt sfătuiți să consulte site-ul oficial al MAEIE ([https://mfa.gov.md/](https://mfa.gov.md/)) și pagina de Facebook a Ambasadei Republicii Moldova în Israel ([https://www.facebook.com/MoldovainIsrael](https://www.facebook.com/MoldovainIsrael)).

MAEIE informează, de asemenea, că Israelul va introduce un program pilot de permise electronice de intrare pentru turiștii din SUA și Germania, începând cu 1 iunie 2024. Acest program va fi extins ulterior pentru toate țările lumii. Orice modificare oficială în regimul de călătorie dintre Republica Moldova și Israel va fi comunicată prompt prin intermediul canalelor oficiale menționate anterior, anunța MAEIE.

Mai multe detalii despre acordarea vizelor pentru cetățenii moldoveni, puteți afla accesînd site-ul viza.md


4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?