Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

La concursul Eurovision, Moldova a avut un fan fidel din Scoția

18 mai. 05:30   Societate
3191 0

Moldova a avut mulți fani loiali din alte țări la concursul Eurovision, iar unul dintre ei este Ross din Scoția, care susține mereu interpreții moldoveni.

El este îndrăgostit de Moldova și admiră țara noastră, o cunoaște bine, deoarece lucrează în calitate de manager împreună cu o atletă-arcaș din Moldova, Svetlana Needham (Lîiurova), care acum locuiește în Scoția.

Ross este încîntat de prestațiile artiștilor moldoveni la concursul Eurovision, menționînd că îi plac atît cântecele în sine, cît și show-ul, spectacolul pe care artiștii moldoveni îl oferă publicului în numerele lor. Îi plac foarte mult toți cîntăreții și trupele moldovenești care au reprezentat Moldova la Eurovision, în special Zdob și Zdub, Sunstroke Project, Nelly Ciobanu, Natalia Barbu și alții.

El special a călătorit din Scoția pînă în Suedia la ultimul concurs Eurovision pentru a susține Moldova, pentru a o susține pe Natalia Barbu și a fost unul dintre cei mai activi în fanzone cu drapelul Moldovei.

Presa moldovenească chiar l-a intervievat, crezînd că este moldovean. Au vorbit cu el în limba moldovenească, dar s-a dovedit că acesta era scoțian.


Au rămas foarte surprinși, dar s-au bucurat.

L-au întrebat de ce ține pumnii pentru Moldova, la care el a răspuns că susține țara noastră de mult timp.

Este bine că Moldova are atît de mulți prieteni loiali și credincioși, care se bucură sincer de succesele sale și susțin ținutul nostru însorit.

Portalul Noi.md a publicat anterior un articol despre sportiva-arcaș Svetlana Needham (Lîiurova), pe care îl puteți citi aici.

5
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?