Transnistria stiri: 1322
Eurovision stiri: 494

Istoria interpretei care cîntă și trăiește pentru oameni (VIDEO)

27 oct. 2019,, 10:00   Societate
6735 0

Vă invităm să cunoașteți istoria vieții unei artiste care cîntă și trăiește pentru a ajuta oamenii aflați în impas.

Istoria vieții interpretei Natalia Boboc este asemenea unei lecții care ne demonstrează că orice greutate poate fi depășită cu credință și luptă, dar și cu oameni buni care îți intind o mînă de ajutor atunci cand îți este cel mai greu.

Artista s-a visat de mică pe scenă, cîntînd și bucurînd publicul cu vocea rafinată și cu mesajul melodiilor sale, iar acum prin cîntec încearcă să ajute și să susțină oamenii pentru care lupta este un mod de viață.

După ce a trecut prin clipe grele în viața sa și a învins una din cele mai strașnice boli, care fură mii de vieți omenești, astăzi Natalia este omul care ajută pe alții care la un moment dat s-au trezit cu o furtună în miezul zilei. Natalia Boboc este implicată în două proiecte sociale care vin să întindă o mînă de ajutor oamenilor bolnavi de cancer și copiilor care suferă de Sindromul Down.


”Atunci cînd te ciocnești în viața ta cu niște istorii tragice, doar atunci începi să percepi altfel durerea străină și o simți ca pe a ta. În astfel de momente eu am înțeles că menirea mea este de a crea această lume altfel. Mai ales că noi, interpreții, putem face lumea mai bună prin muzică”, spune Natalia.

Artista de-a lungul anilor, a fost alături de foarte multe familii cărora li s-a dat să ducă mai mult decît adesea ar putea duce un om, familii care luptă pentru viața copiilor lor diagnosticați cu maladii incurabile.

Recent, alături de o organizație, artista a lansat un scurtmetraj în susținerea copilașilor diagnosticați cu cancer.

”Este o creație dedicată celor care au devenit, din nefericire, prieteni cu diagnoza oribilă numită cancer. E încă o filă din cartea vieții mele, pusă pe portativ și regizată de mine integral cu toată dedicația și din inimă. Alături de organizația "Save MAXIMum Lives" încercăm să ajutăm copiii care au fost diagnosticați cu cancer, iar multe vieți deja au fost salvate”, a mărturisit Natalia.

Alături de proiectul dedicat persoanelor diagnosticate cu cancer, artista este implicată și într-un proiect care are drept scop susținerea copiilor care suferă de Sindromul Down.

Melodia ”Oamenii soarelui” reprezintă, de fapt, imnul oficial în Republica Moldova al persoanelor care suferă de Sindromul Down. Ideea a fost purtată mai mulți ani la rînd de artista Natalia Boboc și i-a fost insuflată interpretei de Organizația nonguvernamentală „Sunshine” din Moldova. Realizarea actuală îi revine în totalitate Natei Boboc și trezește în fiecare dintre noi foarte multe semne de întrebare, dar și emoții. „Încă din 2009 eram mereu alături de astfel de proiecte sociale și mereu mi-am dorit să fiu și mai aproape de ele. Un alt imbold care m-a făcut să lansez piesa a fost că sînt și eu mamă, o mamă trecută prin labirintele destul de obscure ale sorții. De aceea probabil apreciez la infinit fidelitatea incontestabilă a părinților „sfinți”, care nu și-au lăsat acești copii în voia sorții. Mai ales că acești copii ai soarelui sînt adevărați îngeri pe pămînt care niciodată nu te vor trăda și nu îți vor face vre-un rău”, spune Natalia.

Exemplul Nataliei Boboc este, fără indoială, unul demn de urmat pentru fiecare dintre noi, iar a fi mai buni cu alții, înseamnă a fi mai buni cu noi înșine!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?