X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Inspectorii de mediu au demarat o serie de raiduri

29 feb. 19:00   Societate
1784 0

Într-un efort concertat de protejare a mediului înconjurător, inspectorii de mediu din Orhei au demarat o serie de raiduri pentru a contracara colectarea și comercializarea ilegală a plantelor efemere.

Aceste acțiuni vizează menținerea echilibrului ecologic și protejarea biodiversității locale, transmite Noi.md.

Pe lîngă investigarea cazurilor de colectare ilegală a plantelor efemere, inspectorii de mediu s-au concentrat și pe verificarea legalității transportului de masă lemnoasă. Această măsură vine în contextul preocupărilor tot mai mari privind defrișarea ilegală și degradarea habitatelor naturale.

Inspectorii au informat și prevenit populația asupra consecințelor arderii vegetației uscate și a biodeșeurilor. Arderea acestor materiale poate duce la poluarea aerului și afectarea calității mediului înconjurător, avînd consecințe negative asupra sănătății umane și a ecosistemelor locale.

În cadrul acțiunilor de informare și prevenire, inspectorii au intensificat campaniile de conștientizare și au furnizat informații despre legislația de mediu și riscurile asociate comportamentelor ilegale sau nesustenabile.


Inspectoratul pentru Protecția Mediului reiterează că aceste inițiative reflectă angajamentul ferm pentru protejarea mediului înconjurător și promovarea unei relații responsabile între om și natură.

Prin eforturi colaborative și educație continuă, se urmărește menținerea unui echilibru durabil între dezvoltare și conservare.

Возможно, это изображение 3 человека и люди занимаются стендовой стрельбой

Возможно, это изображение дерево

Возможно, это изображение 2 человека

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?