Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1410

Indemnizațiile de maternitate: Ce trebuie să știe de astăzi beneficiarii

7 iun. 19:00   Societate
2945 0

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) informează, că astăzi a fost finanțată plata pentru indemnizațiile de maternitate și pentru indemnizațiile de incapacitate temporară de muncă, în valoare totală de 102,4 milioane lei.

Totodată, astăzi a fost finanțată plata indemnizațiilor unice la naștere, indemnizațiilor pentru creșterea/îngrijirea copilului, indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni, indemnizațiilor paternale, în valoare totală de 26,1 milioane lei, notează Noi.md.

Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la orice oficiu poştal din ţară sau la instituţia bancară unde sînt deserviţi doar după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi.

CNAS reamintește că la rubrica "Întrebări frecvente" de pe pagina-web oficială a autorității, pot fi găsite răspunsurile la cele mai des întîlnite întrebări cu privire la indemnizațiile adresate familiilor cu copii și indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?