COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În perioada carantinei, la stomatolog poți ajunge doar în cazuri de urgență

În perioada carantinei, la stomatolog poți ajunge doar în cazuri de urgență

Asistența medicală stomatologică în policlinicile de stat din țară, inclusiv în municipiul Chișinău, este prestată acum doar în cazuri de urgență și așa va fi și pe parcursul săptămînii viitoare. Vizitele planificate sînt suspendate.

Solicitată de IPN, Veronica Istrati, șefa serviciului de informare și comunicare cu mass-media la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, a menționat că stomatologiile municipale sau republicane sînt deschise, doar că oferă asistență pacienților în cazuri de urgență.

În perioada 30 martie – 3 aprilie, vor activa în regim obișnuit doar cadrele medicale care lucrează în instituțiie medico-sanitare, de sănătate publică și servicii auxiliare pentru instituțiile de sănătate publică. Program obișnuit vor avea și angajații serviciilor de urgență și de asistență socială, precum și medicii de familie.


Din 30 martie, timp de o săptămînă, angajații din sectorul bugetar nu vor merge la muncă, cu excepția angajaților din domeniul sănătății. Măsura nu se răsfrînge, însă, și asupra angajaților din sectorul privat. Decizia a fost luată la ședința Comisiei Situații Excepționale din 26 martie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load