X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

În Moldova lucrează polițiști cinstiți: Unei femei i-a fost restituit portofelul scump cu bani și carduri bancare

12 apr. 19:00   Societate
2508 0

În Republica Moldova lucrează polițiști onești, lucru confirmat încă o dată de cazul care a avut loc astăzi, cînd reprezentanții organelor de drept au găsit prompt o femeie care și-a pierdut în centrul Chișinăului portofelul scump cu bani și carduri bancare și i l-au restituit în siguranță.

Despre aceasta a relatat redacției Noi.md însăși femeia, Svetlana Melnicenco, care a împărtășit această veste plăcută și le-a mulțumit polițiștilor, în special unui polițist pe nume Victor.

Ea a spus că și-a pierdut portofelul scump cu bani, două carduri bancare și documente, pașaport, în timp ce se plimba prin parcul central din Chișinău, lîngă monumentul Pușkin, însă polițiștii au găsit-o rapid și i-au restituit portofelul cu tot ce conținea în el.

Aceștia i-au găsit telefonul cu ajutorul pașaportului și a datelor cardului bancar, contactînd angajații băncii care au blocat cardurile pentru a nu fi furate.
Femeia a recunoscut că a fost plăcut șocată de cît de cinstiți și corecți au fost cei care i-au dat de urmă și i-au returnat portofelul.

Potrivit acesteia, cînd a început să primească telefoane de peste tot, nici măcar nu și-a dat seama că și-a pierdut portofelul.


Portofelul în sine era foarte scump, din piele, care la rîndul său costă sute de euro. Avea în el lei, euro, bani, bani pe ambele conturi de carduri care puteau fi folosite.

"Sînt pur și simplu șocată. Nu mă așteptam la așa ceva. Portofelul cu banii, pașaportul și cardurile ar fi putut să le ia și să mi le returneze pentru bani. Dar sînt uimit de onestitatea și integritatea poporului nostru moldovean. Ei s-au dovedit a fi oameni cinstiți și au rezolvat toate aceste probleme foarte repede. Polițistul care a găsit portofelul și care a ridicat toate băncile din Moldova pentru a mă găsi la telefon se numește Victor. Sînt foarte plăcut uimită de cît de buni sînt oamenii noștri!", a declarat Svetlana Melnicenko.

Ea a numit drept un miracol ceea ce s-a întîmplat.

"Sînt șocată de cît de corect este totul și cât de bravo și cinstiți sînt polițiștii noștri. Sînt atît de mulți oameni care se plimbă prin Parcul Central. Iar ei mi-au găsit portofelul și mi-au returnat totul", a subliniat femeia.

Ea a apreciat operativitatea și onestitatea polițiștilor, pe de o parte, și a angajaților băncii, pe de altă parte.

5
6
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?