X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

În ce constă unicitatea situației actuale pentru autorități? Opinie

11 oct. 2021,, 12:30   Societate
3336 0

Unicitatea situației actuale din Moldova constă în faptul că guvernarea are o rezervă imensă de timp pentru a munci - patru ani, dar ea poate pierde sprijinul majorității cetățenilor din cauza acțiunilor care le subminează încrederea, cum ar fi situația cu reținerea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo.

Această opinie a fost exprimată de către comentatorul politic Oleg Kosîh, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"Eu înțeleg că ei vor totul dintr-o dată. Să presupunem că ei au propria lor viziune despre cum ar trebui să fie. Dar voi aveți patru ani pentru a corecta liniștit momentele legate de vechea moștenire, să schimbați ceva, să anulați ceva, dar să faceți în așa mod, încît mare parte a societății să aibă încredere în măsurile luate. Pentru că ceea ce am văzut cu reținerea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, nu le adăuga încredere. Atunci cînd o astfel de persoană de rang înalt este denigrată în fața întregii societăți, nivelul de încredere în autorități dispare", a menționat Oleg Kosîh.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?