X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

În Camera Copiilor, sosirea primăverii a fost marcată printr-un atelier

4 mar. 01:00   Societate
1629 0

Un grup de copii ai angajaților Secretariatul Parlamentului au marcat venirea primăverii într-un mod deosebit, participînd la un atelier de artă corporală (body art), găzduit de Camera copiilor din incinta instituției parlamentare.

Copiii au avut parte de o experiență captivantă în care au aflat detalii despre istoria acestui gen de artă, reguli de combinare a culorilor, precum și tehnici de aplicare a desenului. De asemenea, copii au discutat despre semnificația culorilor alb și roșu, care se regăsesc în unul dintre cele mai importante simboluri ale primăverii – mărțișorul.

01.03.2024 Atelier de Body Art, desfășurat la Parlament

Participanții la atelier au primit rechizite pentru pictură și șabloane cu diferite schițe, fiind încurajați să își creeze propriul desen. La final, micuții au beneficiat, la alegere, de un desen pe față sau pe mîini.

01.03.2024 Atelier de Body Art, desfășurat la Parlament


Inițiativa organizării atelierului a venit din partea Marinei Lașco, care, în prezent, își desfășoară stagiul de practică în Direcția relații interparlamentare din cadrul Secretariatului Parlamentului. Marina este studentă la masterat, specialitatea Relații Internaționale, iar în trecut a studiat și pictura.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?