Transnistria stiri: 1324
Eurovision stiri: 494

Familia moldoveanului ucis în războiul între Israel și Hamas: El a lăsat în urmă trei fetițe minore

13 noi. 2023,, 09:15   Societate
6476 0

S-a împlinit o lună de cînd moldoveanul Petru și-a pierdut viața în urma războiului dintre Israel și gruparea teroristă Hamas. Familia este devastată de durere.

Soția sa, Aliona, a rămas cu trei copii minori și cu datorii, mama tînărului, Galina, nu-și mai imaginează viața fără cel mai mic copil al ei. Mai multe dezvăluiri cutremurătoare au fost făcute la emisiunea „Se caută un milionar” de la Jurnal TV, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Aliona, soția lui Petru, a povestit că soțul a plecat în Israel acum 1 an. S-au împrumutat de la un consătean și de la bancă. Bărbatul și-a găsit acolo de lucru în calitate de bonă pentru un domn. Timp de 1 an, a lucrat pentru a stinge datoria pe care o aveau și în octombrie urma să fie prima lună în care trimitea bani și pentru familie. Nu a mai apucat, pentru că a fost victima unui atac.

Petru și-a pierdut viața la doar 35 de ani. El a lăsat în urmă trei fetițe minore, de 3, 9 și, respectiv, 9 ani. Mama copilelor spune că acestea au aflat de la știri și de la vecini că tatăl lor nu mai este în viață.

Femeia spune că soțul ei era cel care îngrijea și susținea financiar întreaga familie. Devastată de durere, Aliona spune că nu știe cum se va descurca în viitor cu toate cheltuielile și datoriile rămase. Mai mult decît atît, la scurt timp, ea a devenit victima unor escroci care au telefonat-o și s-au prezentat drept reprezentanți de la bancă. I-au spus că cineva încearcă să-i sustragă bani de pe cont. Ea, devastată de durere, chiar i-a crezut și le-a dat informații importante despre card. Într-un final, a rămas fără toți banii pe care-i avea.

0
0
2
16
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?